Bekend van onder meer


Droom

‘Onze vader Shahzad Kazmi is bijna zestig, maar in de bloei van zijn leven. Na decennia als gastheer bij verschillende gerenommeerde horecazaken te hebben gewerkt en thuis de sterren van de hemel te hebben gekookt voor familie en vrienden, hielpen wij hem in 2012 zijn ultieme droom realiseren: een eigen restaurant beginnen. ‘Hills & Mills’ werd een druk bezocht ‘pareltje’ (niet onze woorden) waar Papa zijn gasten betovert met de moderne, Indiase keuken.

Met het kookboek willen wij een stukje van zijn magie bij mensen thuis brengen. We nemen je mee langs oprechte, gezonde, en lekkere recepten en vertellen die aan de hand van onze waardevolste herinneringen. Om dit waar te maken gaan we binnenkort een crowdfundingcampagne starten.’

nan chicken

 

nan chicken

Samen met de fans

Achter de schermen werken we al een tijdje keihard aan het boek. Met designer Joëlle, fotografe Kim, meelezers Alice, Ingrid en Ramona, en een test panel met meer dan 80 fans uit meer dan 10 landen.In de crowdfundingcampagne vragen wij mensen het boek vooruit te bestellen. Doen een paar honderd mensen dit, kunnen wij naar de drukker. Bij een groot succes meteen ook in het Engels.

Help jij Papa’s grootste droom waar te maken? Ga dan naar de campagnepagina.

De campagne bekijken

 

‘Bon chef.’ —  Papa Kazmi

 

Papa's restaurant staat in de top van Delft volgens 6 onafhankelijke platforms